Fra 2009 og frem

LEO Pharma - uafhængig, konkurrencestærk og i vækst 

I 2009 lancerer LEO Pharma en ny global strategi 'Going for Gold – step by step' med en defineret ambition om at skabe vækst i virksomheden. Succeskriterierne er at bevare LEO Pharmas uafhængighed, sikre konkurrenceevnen i alt, hvad vi foretager os, og pleje og udvikle organisationen.

På trods af et rekordår i 2008 har det aldrig været LEO Pharmas strategi at hvile på laurbærrene. I anerkendelse af de udfordringer som sundhedsindustrien står foran, vil LEO Pharma fortsætte med at være foran. Dette kræver fortsat økonomisk uafhængighed, konkurrencestærke og innovative lægemidler og en stærk pipeline. Det kræver også øget global repræsentation og en tocifret vækst af salgstallene. Og sidst, men ikke mindst, kræver det de rigtige medarbejdere med en fælles vision, mission og fælles værdier.

Historisk kan LEO Pharma takke medarbejderne for koncernens succes gennem de seneste 100 år. LEO medarbejderne har en stærk passion for innovation, konkurrenceevne, integritet og tilpasningsevne og har viljen til at ekspandere og evnen til at konsolidere. Med strategien 'Going for Gold – step by step' har LEO Pharma affyret startskuddet – muligvis ikke for de næste 100 år, men i hvert fald for de kommende år.