Sygdomsområder

LEO Pharma's vision er at blive den foretrukne dermatologiske samarbejdspartner, når det drejer sig om omsorg og pleje til forbedre menneskers liv verden over.

 

 

Vi arbejder med følgende behandlingsområder:

Hudsygdomme

Veneblodpropper

Psoriasis

Aktinisk keratose

Eksem

Hudinfektion

Veneblodpropper

Målet er at forbedre livskvaliteten for mennesker med hudproblemer og mennesker med behov for trombosebehandling. Som eksempel har en ud af 50 personer psoriasis, og studier viser, at kun halvdelen af dem, der lider af psoriasis,  får en tilfredsstillende behandling. Det arbejder vi på at ændre.

Vi starter med at lytte. Patienter inden for vores terapeutiske fokusområder er ofte underlagt omfattende fysisk og socialt ubehag, så før vi kan udvikle behandlinger og løsninger for at hjælpe menneskerne som lever under disse vilkår til at få et bedre liv, er vi nødt til at forstå de udfordringer, de står overfor.

Ved at bygge på den tværfaglige ekspertise fra områder som psykologi, sociologi og fysiologi, skaber vi behandlinger og lægemidler, som er enkle og behagelige at administrere, som  ideelt kun kræver en enkelt daglig dosis eller anvendelse, og som findes i en bred vifte af behandlingstyper.