Hud

Som specialiseret lægemiddelvirksomhed har LEO Pharma arbejdet på at forbedre patienternes liv med dermatologiske produkter i mere en 50 år.

Gennem innovativ og omfattende forskning i psoriasis, eksem og hudinfektioner har vi udviklet en portefølje af produkter, som har hjulpet tre generationer af læger og sygeplejersker med at afhjælpe fysisk og socialt ubehag hos deres dermatologiske patienter.

I dag arbejder vi fortsat passioneret på at forstå de udfordringer, som patienter og sundhedspersonale møder, så vi starter med at lytte til dem og registrere deres behov. Derefter sikrer vi, at nogle af branchens bedste hjerner udvikler måder til at opfylde disse behov på.

Vores seneste udvalg af behandlingsløsninger giver sundhedsmedarbejdere mulighed for at tilbyde individualiseret pleje til deres patienter. Og et udvalg af indtagelsesmuligheder – tabletter, injektioner, cremer, salver, geler – giver læger og sygeplejersker mulighed for at skræddersy behandlingen til den enkelte patients livsstil.